Wednesday, January 30, 2013

Csipkenyakú pliszírozott muszlin ruha S/M 10251 - Jelenlegi ára: 5 990 Ft


Csipkenyakú pliszírozott muszlin ruha S/M 10251
34/36/38-os konfekcióméretre
Mell: 94 cm
hossz válltól: 88 cm
Anyag: muszlin
Szállítási idő:
2-10 munkanap, raktárkészlettől függően. Amennyiben a megrendelt termék nincs raktáron, írásban értesítjük Önt a termék megérkeztéről, s a vételárat csak ezt követően kell átutalnia. A vételár megérkezését követően 2-3 munkanapon belül szállítjuk a megrendelt terméket.
Kedvezmény:
10. 000 Ft összértékű vásárlás fölött 5%, 20. 000 Ft összértékű vásárlás fölött 5%+ingyenes házhozszállítás futárszolgálattal. A kedvezmény kizárólag a fix áras vásárlás(ok)ra vonatkozik.
Fizetés:
Banki előreutalás, vagy rózsaszín postai utalvány. Vásárlásáról számlát állítunk ki Önnek.
Szállítás:
A megvásárolt termékeket a vételár számlánkra történő megérkezését követően az MPL Futárszolgálattal kézbesíti. A kézbesítési díj egységesen 890 Ft az ország területén bárhol. A díj tartalmazza a feladást követő 24 órán belüli házhoz szállítást, nyomonkövethetőséget, kétszeri kézbesítési kísérletet, illetve az értékbiztosítást. Személyes átvételt sajnos nem tudunk biztosítani!
Garancia:
A termék kézhezvételétől számított 8 napon belül lehetőség van a pénzvisszafizetési garancia érvényesítésére, azaz ha a termék valami miatt nem felel meg az Ön számára, és Ön hiánytalanul, sérülésmentesen, az eredeti csomagolásban visszaküldi számunkra, visszatérítjük a termék vételárát. Ezúton hívjuk fel szíves figyelmét, hogy elállás esetén a vevő viseli az áru postázásával és visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült összes költséget, azaz kizárólag a termék vételárát térítjük vissza. Az ingyenes kiszállítás kedvezménye nem illeti meg azt, aki a vásárlástól eláll. Ez esetben a szállítási költséggel csökkentett vételárat tudjuk számára visszaküldeni. Amennyiben a vásárolt termék hibás, a pénzvisszafizetési garancia a termék vételárán felül a szállítási költségre és a visszaszolgáltatás költségére is vonatkozik.   A hibás terméket kérjük, a Magyar Postán keresztül, ajánlott levélként vagy csomagként szíveskedjék visszaküldeni, mivel a visszaszolgáltatás költségeként kizárólag a Magyar Posta hivatalos díjszabása szerinti ajánlott levél vagy csomag feladási díját tudjuk visszatéríteni!


Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Az aukció vége: 2013-02-18 21:52
. Csipkenyakú pliszírozott muszlin ruha S/M 10251 - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

0 comments:

Post a Comment