Wednesday, January 30, 2013

Kislány alkalmi ruha 4 féle dizánj! ÚJ! (2-8 év) - Jelenlegi ára: 5 900 Ft

A termék rendelhető kb. 3-5 hetes szállítással!
Ezen az oldalon álomszép csillogó alkalmi ruhácskákat vásárolhatsz 4 féle színösszeállításban 2-től 8 éves korig!
A méret kiválasztásához kérlek vedd figyelemebe a megadott cm adatokat,  mert cserére a magas külföldi oda-vissza postaköltség miatt saját költségemre nincs lehetőségem, visszavenni nem tudom! Kérésre szívesen segítek!
A színek a különböző monitor beállítások miatt néhány árnyalattal eltérhetnek, kérlek ezt is vedd figyelembe!
Cm adatok
Nem tudom visszavásárolni vagy kicserélni a terméket!
A termék leütése után küldöm az átutaláshoz szükséges számlaszámot és egyéb elérhetőségeimet!
Vásárlással kapcsolatos fontos információk:
100% os pozitív értékelésre törekszem: )!
Visszautalás/csere: a megrendelt terméket nem tudom visszavásárolni, cserét csak akkor tudok intézni vagy a vételárat csak abban az esetben tudom visszautalni, ha hibás termék érkezik hozzád és azt elküldöd a címemre, hogy megbizonyodhassak róla.
Ez esetben kérlek jelezd email-en keresztül, hogy megoldást találhassunk a problémára! Ne telefonálj hiszen akár több órára is szükségem lehet mire utánanézek a rendelésnek!  
Kommunikáció: minden esetben kizárólag email-ben a fentiekben említett miatt.
A szállítási idő: 15-30 munkanap, de a postától függően előfordul hosszabb szállítási idő is!  A posta szállítási idejéért nem tudok felelősséget vállalni, az említett szállítási idő tájékoztató jellegű!
Nagyon fontos! Kérem NE LICITÁLJANAK azok a kedves vásárlók,  akik nem tudják kivárni az esetleges 30 vagy annál több munkanapos szállítási időt!  A termék messziről jön, előfordul időnként, hogy a posta lassabban kézbesít.
Postázás: A vételár beérkezését követő 3 munkanapon postázzuk a terméket az USA-ból illetve Ázsiából/Kínából/Hong Kong-ból.
A szállítási idő nem a leütés napjától értendő, hanem a befizetés napját követő második munkanaptól!  
Utalás: Kizárólag átutalást (házibank, netbank) fogadunk el,   Banki/Postai készpénz befizetést/Rózsaszín csekket ill. egyéb NEM!
Átutalásnál a Vatera felhasználónevét feltétlenül add meg a közlemény rovatba (különösképpen ha nem a saját bankszámládról utalsu), ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudjuk visszakeresni a rendelésedet ill. nem tudjuk megállapítani melyik vásárló utalása! Ebben az esetben nyilvánvalóan nem tudjuk a terméket postázni ill. Téged sem tudunk értesíteni, hiszen nincsen kiindulópontunk!  
Értékelés: Amennyiben a vásárolt termékkel problémák lennének, kérlek, találjunk megoldást, ne adj semleges vagy akár negatív értékelést, hiszen mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy elégedett vásárlónk maradj!
 Kellemes Vásárlást Kívánok!



Jelenlegi ára: 5 900 Ft

Az aukció vége: 2013-02-18 23:00
. Kislány alkalmi ruha 4 féle dizánj! ÚJ! (2-8 év) - Jelenlegi ára: 5 900 Ft

0 comments:

Post a Comment