Sunday, January 27, 2013

Leslie L. Lawrence: A lófejű démon 1-2. - Jelenlegi ára: 800 Ft


 
Az aukció tárgya: Leslie L. Lawrence: A lófejű démon 1-2.
Gazdát keresnek Leslie L. Lawrence: A lófejű démon 1-2. című könyvei. Csak együtt adom őket! Új, eddig csak a polcon tárolt. Eredeti áruk 1. 995, - Ft volt. Személyes átvétel a XIII. és V. kerületben.
Mielőtt licitálnál kérlek olvasd el a lenti szállítási, fizetési módok és egyéb információk című részt, mert liciteddel egyértelműnek veszem hogy annak tartalmát elolvastad, megértetted és a feltételeknek eleget is teszel!
Köszönöm, hogy benéztél hozzám, ha van kedved tekintsd meg további aukcióimat is! A legtöbb aukcióm 1, - Ft-ról indul vagy hihetetlenül kedvezményes fix áron lehet a Tiéd! Sikeres licitálást kívánok!
 
Szállítási, fizetési módok és egyéb információk:
LICITET NEM TÖRLÖK és a meghirdetett termékcsomagokat kérésre sem bontom meg! Kérlek ennek tudatában licitálj!
Kérlek CSAK AKKOR licitálj, ha biztosan szükséged van a megnyert termékre, a meghatározott két héten belül át tudod venni, és a pénzügyi teljesítés sem okoz gondot!
Amennyiben valami nem egyértelmű a leírás és a képek alapján kérlek azt még LICITÁLÁS ELŐTT tisztázzuk!
Mielőtt kérdezel kérlek OLVASD EL mégegyszer a leírást, a szállítási és fizetési űrlapot, bizonyosodj meg róla, hogy nem adtam-e már meg a választ a kérdésedre. Mindig örülök, ha nem kell felesleges köröket futnom, az egyéb felmerülő kérdésekre pedig természetesen szívesen válaszolok!
1, - Ft-ról induló termékeknél kérlek NE KÉRJ aukció zárást, vagy fix árat, mert minden esetben szeretném kivárni az aukció végét, és azért nem tettem rá fix árat, mert már az aukció indításakor sem szerettem volna! Az 1, - Ft-ról induló termékeimet mindig a legnagyobb licitet tevő Vevő nyeri az aukció végén!
Az aukció zárását követően kérlek JELENTKEZZ a megnyert termékért. Nem szeretnék senki után hetekig, hónapokig teljesen feleslegesen köröket futni és könyörögni, hogy jelentkezzen és vegye át a megnyert terméket!
A kapcsolatfelvétel során kérlek NE HÍVJ, letiltott számkijelzéssel ismeretlen-ként, mert ezekben az esetekben nem fogadom a hívást. Ki nem jelzett szám esetén pedig adott esetben vissza sem tudlak hívni!
Személyes átvételnél kérlek LÉGY PONTOS! Az esetek nagy részében a kislányommal megyek a találkozókra és ezért nem áll módomban sokat várakozni! Amennyiben már tudod, hogy késni fogsz azt kérlek AZONNAL JELEZD!
Amennyiben az aukció zárását követő - a szabályzatban meghatározott - két hét alatt nem történik meg az adásvétel negatív értékelést adok és ismét meghirdetem a terméket! Amennyiben licitálás előtt érdeklődsz, indokolt esetben természetesen van lehetőség a fizetési határidő kitolására a meghatározott két héten túl is. Erre KIZÁRÓLAG csak akkor adok lehetőséget, ha még licitálás előtt egyeztetünk és arra külön engedélyt adok a Vevő értékeléseinek áttekintése után!
A postai feladás díja, minden esetben az aktuális postai díjszabásnak megfelelően kerül megállapításra. A termék postázási díját minden aukcióban feltüntetem és ehhez tartom is magam. Csomagolási és egyéb kezelési díjat soha NEM számítok fel! Az aukcióban feltüntetett postaköltségnél többet soha NEM kérek el!
Személyes átvételre napközben 8: 00 és 16: 00 óra között az V. kerületben az Erzsébet tér, József nádor tér felöli oldalán, 17: 00 óra után és estefelé pedig a XIII. kerületi lakcímemen tudok lehetőséget biztosítani az átvételre. Kivételt képeznek ezalól azok az esetek ahol az aukció leírásában külön kiemeltem, hogy a termék mérete, sérülékenysége, súlya miatt csak a lakcímemen oldható meg az átvétel.
Kérlek olvasd el a saját oldalamat is, ott is sok fontos és hasznos információkat találsz!



Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2013-02-15 12:23
. Leslie L. Lawrence: A lófejű démon 1-2. - Jelenlegi ára: 800 Ft

0 comments:

Post a Comment