Thursday, February 14, 2013

AB69 F3 Régi hódmezővásárhelyi írókázott dísz tál - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Falra aksztható, írókával díszített kék, zöld, barna színvilágú úgynevezett török mintás tál. A tál eleje és a hátrésze is mázas, a máz részben beírás: Készült: Botos István és fia III Török Hmvásárhely. A tál belsején több helyen a máz megkopott, legjobban a kék színeknél észlelhető a kopás. Átmérője 29 cm.
F3
Áruim zöme régi, antik kategóriába tartoznak.
Személyes átvételi lehetőség Budapesten (IX. ), illetve Szegeden!
Postázás: Kisebb tárgyaimat a Magyar Posta segítségével megbízhatóan és olcsón postázom. Nagyobb tárgyaim (pl. bútorok/festmények/stb. ) esetében a szállításban külön díjazás mellett tudok segíteni, illetve természetesen a vevő által kért bármely futárszolgálatot elindítom.
Amennyiben a postázási költségek megfizetésénél a biztosítás illetve ajánlás nélküli módot választja, azt minden esetben a vásárló a saját felelősségére teszi!
Akció: Amennyiben egy adott napon 3 vagy annál több tárgyat vásárol nálam, a postaköltség díját átvállalom.
Csomagolás: Díjmentesen gondoskodom a megfelelő és minden kétséget kizáróan biztonságos csomagolásról.
Fizetés: Személyes átvétel alkalmával készpénzben. Postázás esetén jobbára átutalással vagy csekken. Utalást követő munkanapon postára adom a vásárolt terméket.
Garancia: Amennyiben nincs megelégedve a vásárolt áruval, NEM KÖTELEZEM VÁSÁRLÁSRA! Legrosszabb esetben semlegessel értékeljük az adás-vételt.
A vásárlását követő pillanatban a Vatera egy automata e-mail-ben tájékoztatja Önt a vásárlás minden eddig nem ismert részletei felől. (Bankszámlaszám, telefonszám, találkozó helye, ideje és körülményei. ) KÉREM, OLVASSA EL FIGYELMESEN!
KÖSZÖNÖM FIGYELMÉT, KELLEMES BÖNGÉSZÉST KÍVÁNOK!Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Az aukció vége: 2013-02-16 22:21
. AB69 F3 Régi hódmezővásárhelyi írókázott dísz tál - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

0 comments:

Post a Comment