Tuesday, February 5, 2013

CicloMaster CM434 vezeték nélküli kilométeróra1943 - Jelenlegi ára: 13 900 Ft

Eladó a képeken látható kerékpár alkatrész !  
Az alkatrészek bemutató vagy teszt kerékpárokról visszabontva sokszor ÚJ , Újszerű állapotban ...  
( itt is csak félve emlitem meg hogy ezeket a kerékpárokat alkartészeiket mind NÉMET és NYUGATI piacra szánták gyártották !! az élettartamuk és a minőségük sokkal jobb mint a nálunk kapható alkatrészek ! Mindenki vonja le a saját következtetéseit ! )
Mindig a képeken látható alkatrész kerűl postázásra .. ezért ha véletlen elirás lenne akkor a képek a mérvadóak .  
A vásárlónak 1 napon belűl jelentkeznie kell és 3 munkanap alatt eljuttatni a vételárat , kivéve ha külön megeggyezés van !  
Kérlek nézz szét a többi termékem között :
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=kerekparoutletcom&pt=3&obd=2
Köszönöm !  
Ajánlott fogy ár : 20000Ft.
CicloMaster CM434 vezeték nélküli kilométeróra (#1943)
Újszerű, bontott, sérülésmentes állapot! Vezeték nélküli, 21 funkciós kilométeróra remek áron! Beépített magasságmérővel és teljesítménymérő funkcióval. Könnyű kezelhetőséget nyújtó, két gombos kialakítással és jól leolvasható, nagyméretű kijelzővel. 2 külön beállítható kerékméret///alacsony elem feszültség kijelzése. [Funkciók]: Aktuális sebesség///Átlagsebesség///Tempó nyíl (átlagsebesség és pillanatnyi sebesség összehasonlítása)///Maximális sebesség///Napi megtett táv (999, 99 km-ig)///Résztávolság mérés///Napi/összes eltelt idő///Összes megtett táv (99. 999 km-ig )///Pontos idő/dátum///Hőmérséklet///Max. /min. hőmérséklet///Automatikus Start/Stop///Teljesítménymérés///Opcionális pedálcsapásszám-mérés. [Magasságmérő funkciók]: aktuális magasság, aktuális meredekség, átlagos meredekség, max. meredekség, átlagos szintváltozás (méter/óra). No-Bike mód: a kilométeróra csak a kerékpártól független értékeket jeleníti meg. Megjegyzés: az opcionális pedálcsapásszám-mérő csak vezetékes jelátvitellel működik! Szín: ezüst-szürke. MÉRT TÖMEG: 84 gramm.



Jelenlegi ára: 13 900 Ft

Az aukció vége: 2013-02-26 06:20
. CicloMaster CM434 vezeték nélküli kilométeróra1943 - Jelenlegi ára: 13 900 Ft

0 comments:

Post a Comment