Thursday, February 7, 2013

DeLonghi Griglia Tutto raclette/bbq sütő, újszerű - Jelenlegi ára: 8 990 Ft

Eladó kb 2 alkalommal használt DeLonghi raclette/bby sütő. Újszerű állapotban van. A tányérjai teflonosak és levehetőek, így tökéletesen tisztíthatóak, akár mosogatógépben is.
Doboza, papaírjai már nincsenek meg.
Privát aukció. Visszaküldési lehetőség csak abban az esetben van, ha a kapott árunak olyan hibája van, amit nem jeleztem a termékleírásban, egyéb esetben (nem ilyennek képzeltem, más a színe, nem áll jól, igazából nincs is szükségem rá, stb... ) nem áll módomban visszavásárolni a terméket. Vedd figyelembe, hogy a ruhákat kiterített állapotában mérem, felvéve másképp állhat, máshova eshet a ruha hossza a testalkattól függően.
Személyes átvételre sajnos már nincs lehetőség Budapesten. Ajánlottan postázok, de kérésre, és saját felelősségre simán is feladom a terméket. Amennyiben több terméket vásárolsz a postaköltség összevonható a mindenkori érvényes postai díjszabás alapján.
Az aukció zárása után 5 munkanapon belül várom a termék + postai díj átutalását a teszvesz/vatera értesítője alapján. Ettől előzetes egyeztetés és megállapodás esetén természetesen eltérhetünk.


Jelenlegi ára: 8 990 Ft

Az aukció vége: 2013-02-27 20:42
. DeLonghi Griglia Tutto raclette/bbq sütő, újszerű - Jelenlegi ára: 8 990 Ft

0 comments:

Post a Comment