Thursday, September 20, 2012

Meleg, polár kertésznaci /sok 1,-Ft - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladásra kínálok egy nagyon meleg, jól kihasználható polár tipegőt. A válpántja 2 állásba gombolható. Nagyon jó szolgálatot tett télen, kora tavasszal. Jó állapotú.  Korrekt ajánlat esetén előbb zárok.
200, -Ft alatti termék csak személyesen vehető át.
Megfelelő ajánlat esetén előbb lezárom az aukciót.
A ruhák szekrényürítésből származnak, tőlem és a családunktól. Sok ruhát töltök fel, felnőtt és gyerekruhákat vegyesen, ahogy időm (és a lányom) engedi.
Kérésre szívesen mérek, kérdésekre válaszolok, de nem tudok mindig a gép előtt ülni, így türelmet kérek.
A termék Székesfehérváron, a lakcímemen, előzetes egyeztetés után átvehető. Postázom is ajánlottan. Símán csak a vevő felelősségére, és külön kérésére. A postaköltséget a termék megvásárlása után tudom megadni. Érdemes összevárni több dolgot, így spórolhatsz a postaköltségen.
Ha megnyerted az aukciót, kérlek, 3 napon belül jelentkezz e-mailben, vagy telefonon, hogy tudjunk egyeztetni. 7 napig várok, és ha nem jelentkezel negatívot adok, és meghirdetem újra a terméket!
Kérek mindenkit, ennek tudatában licitáljon, mivel nem szeretnék vitát utólag.
AZ EURÓPAI UNIÓ ORSZÁGAIRA VONATKOZÓAN 2004. 01. 01. -ÉN ÉLETBE LÉPETT ÚJ, A MAGÁN ADÁS-VÉTELI JOGOKAT SZABÁLYOZÓ TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN: AZ ÖSSZES AUKCIÓRA BOCSÁTOTT TERMÉK ÉS/VAGY ÁRU ADÁSVÉTELE SORÁN AZ ELADÓT NEM TERHELI SEMMIFÉLE GARANCIA , FELELŐSSÉG , VAGY VISSZAVÉTELI KÖTELEZETTSÉG A VEVŐJÉVEL SZEMBEN. A VEVŐ EZT VÁSÁRLÁSÁVAL ELISMERI ÉS TUDOMÁSUL VESZI. Ennek a figyelmeztetésnek az aukció leírásában szerepelnie kell, egyébként a magánszemély 1 évig terjedő garanciát kell adjon a termékre



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-10-03 20:12
. Meleg, polár kertésznaci /sok 1,-Ft - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 comments:

Post a Comment