Tuesday, October 23, 2012

VALÓDI TERM. HÁROM SOROS SODORT AMETISZT KARKÖTŐ - Jelenlegi ára: 1 Ft


HAMISÍTATLANUL VALÓDI, TERMÉSZETES, HÁROM SZÁLBÓL SODORT, NAGY MÉRETŰ, CSODÁLATOS CHIPS SZEMŰ AMETISZT KARKÖTŐ
(USA)
Szabálytalan nagyszemű, ragyogó ametiszt chips szemekből, három szálból sodort dekoratív karkötő. A chips szemek egyenként is csodálatosan szépek és tiszták! Ezüst színű delfinkapoccsal záródik, lánchosszabbítóval ellátva.
!!! FOTÓGARANCIA!!!
A fotókat mi készítettük, és valóban az aukció tárgyát ábrázolják!
Súlya: 55, 7g
Hossza: 23cm + 4, 5cm lánchosszabbító
Színe: jellegzetes hússzín és zöld
A chips szemek mérete: 9-12x7-9x4-6mm
Lelőhelye: USA
AMETISZT
„ Egy kő a tiszta gondolatokért”
Az ametiszt egy barátságkő, szerelmi szerencsét kölcsönöz. Színe olyan különleges, mint ellenállhatatlan, éppen ezért ez a drágakő óv meg bennünket a csábítás ellen. A régiek is nagy becsben tartották, amulettnek hordták, mert azt hitték róla, hogy hordozóját megvédi a részegségtől. A józanság, értelem, tiszta gondolatok köve, amely megvéd a mérgektől is.
Kapcsolódó csillagjegyek:
Leginkább a halak, kos, nyilas és szűz csillagjegyben születettek számára alkalmas.
Lelki hatásai:
Az ametiszt egy barátságkő, szerelmi szerencsét, hatalmat, befolyást, tisztaságot, Isten iránti bizalmat, bölcsességet, szelídséget kölcsönöz és támogatja a tanulmányokat.
Erősíti a hitet, és viselőjét hagyja igazságosabban ítélkezni és cselekedni. Színe olyan különleges, mint ellenállhatatlan, éppen ezért ez a drágakő óv meg bennünket a csábítás ellen. Az ametiszt segít elűzni a félelmet, haragot, szorongást és a mérget, enyhíti a vágyódást és a gyászt.
A régiek is nagy becsben tartották, amulettnek hordták, mert azt hitték róla, hogy hordozóját megvédi a részegségtől (az amethüsztosz görög szó, jelentése: nem részegítő). A józanság, értelem, tiszta gondolatok köve, amely megvéd a mérgektől is.
Az ametiszt kristály erősíti a koncentrációt és kiválóan alkalmas a meditációhoz. Erősíti az akaratot, erőt hoz, örömöt és vigaszt adományoz. Támogatja az intuíciót. Ha két barát egymás közt ametisztet cserél, amíg az ametiszt a birtokukban van, jóindulatúak maradnak egymáshoz. Nyugalmat hoz és gondoskodik a pihentető alvásról.
Segít a pszichiátriai betegségben szenvedők állapotának stabilizálásában. Használata skizofrénia esetén nem ajánlott.
Fizikai hatásai:
Az ametiszt a fájdalmon csaknem valamennyi fajtájára hatékonyan használható. Hatásos bőrproblémák, akné, farkasvakság, vérszegénység, alvászavarok, zavarodottság, hisztéria, migrének, iszákosság ellen. Az ametiszt csillapíthatja a fölösleges savat a gyomorban, és rovarcsípés ellen is szolgál.
Alvászavaroknál, amikor túl sok gondolat kavarog a fejünkben, tanácsos egy ametiszt kristályt a kezünkbe venni és a párnánk alá tenni. Segítségünkre van a vér megtisztításában.
Erősíti az immunrendszert, szabályozza a bélflórát, jótékony hatása van a különféle sérülésekre, horzsolásokra.
Az ékszer mellett látható dekoráció nem képezi az aukció tárgyát!
NÉZZE MEG 1 FORINTOS AUKCIÓINKAT IS, ÉRDEMES!
Gyűjtögetésre természetesen van lehetőség!
SZERETETTEL AJÁNLJUK FIGYELMÉBE VALÓDI DRÁGAKÖVEINKET ÉS ÉKSZEREINKET, SZOBRAINKAT, MANDALÁINKAT ÉS EGYÉB TERMÉKEINKET FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ ÁRUKÉSZLETTEL!
Atlantisz12 Az eladó további termékei
Postaköltség: 435, -Ft LNK ajánlva.
Több termék vásárlása esetén a postaköltség 20. 000, -FT felett ingyenes, mi fizetjük!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-11-07 22:00
. VALÓDI TERM. HÁROM SOROS SODORT AMETISZT KARKÖTŐ - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 comments:

Post a Comment