Tuesday, January 1, 2013

SZENTPÉTERVÁR OROSZORSZÁG HOTEL 5NAP/2FŐ - Jelenlegi ára: 59 900 Ft


 
 
 
Nevsky Grand Hotel
19186 Szentpétervár, Oroszország
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
... valami egészen különlegesre vágyik ?
Látogasson el Szentpétervárra, amely a világ egyik legérdekesebb városa.
A barokk és klasszikus stílus központja Szentpétervár, amely az egyik legszebb város a világon. A Grand Hotel Nevsky a város központjában található , ahonnan perceken belül elérheti a leghíresebb főbb látnivalókat. A szálloda előkelő , elegáns és magával ragadó. A Nyevszkij sugárút a Champs-Élysées Oroszországban. Ez elegáns szálloda Szentpétervár aranyháromszögében fekszik, 5 perc sétára az Ermitázstól, a Kazan katedrálistól és a Vérző Megváltó templomától. A több, mint ötmillió lakosú Szentpétervár a legészakibb metropolisz a világon. t. j.
A vendégek minden kényelmi eszközt megtalálnak ennek a népszerű szállodában. Íróasztal, internetkapcsolat, nemdohányzó szobák, fürdőköpeny olyan kényelmi szolgáltatás, melyet vendégeink minden szobában megtalálhatnak. Ezen a szálláshelyen többek közt lift, mosoda, üzletek a szállás területén is található. A kényelmet szolgáló felszereltségnek és a barátságos, gondoskodó személyzetnek köszönhetően nem csoda, hogy a vendégek folyton visszatérnek ide.
Tekintettel a szinte végtelen sok látnivalóra elegendő időt kell szentelni ezek megtekintésére, nehogy lemaradjon valamiről. Amennyiben az 5 napos utazást választja, biztos lehet benne, hogy minden fontosabb érdekességet meg fog tudni tekinteni. Viszont, ha Ön úgy gondolja, hogy rövidebb ideig szeretne maradni akkor kérdésével keressen bizalommal.
Ajánlhatunk még ugyan ide három illetve négy napra szóló utalványt is !
 
Az ajánlat tartalma:
5 nap 4 éj 2 fő részére egy nagyon kényelmes kétágyas szobában
Bőséges teljes reggeli
Információs anyagok a városról
Ingyenes parkolási lehetőség t. j.
Internet
3 éves kor alatti gyermekeknek a szállás a szülőkkel egy szobában ingyenes (reggelivel).
3 év feletti gyermekeknek vagy felnőttnek a felár 20 € egy éjszakára (reggelivel).
A " Fehér Éjszakák " miatt május, július és augusztus hónapokban, a felár 60 EURO / szoba / éj . Júniusban a felár 75 EURO / szoba / éj amit közvetlenül a szállodában kell fizetni.
A 3 napos utalvány ára: 39. 900 Ft. -
A 4 napos utalvány ára: 49. 900 Ft. -
A hotel szolgáltatásai:
A Nevsky Hotel Grand területén étterem biztosított. Ebben a szállodában tárgyaló/konferenciaterem és limuzin/sofőrautó is igényelhető. A nyilvános területeken ingyenes vezeték nélküli internethozzáférés áll rendelkezésre. A szálloda területén retúr reptéri transzfer biztosított (felár ellenében). A parkolót a vendégek ingyenesen használhatják. A szállodában kiegészítő szolgáltatásként portaszolgálat és mosoda biztosított. A szálloda teljes felújításának ideje: 2010.
Reptéri transzfer:
2 személy részére: 35 Euro t. j.
3-6 személy részére: 45 Euro (mini busszal)
 
Szobák:
A Nevsky Hotel Grand területén 135 légkondicionált vendégszoba található, amelyekben széf és nyitható ablak biztosított. A szobák ablakából a város vagy az udvar látható. A fürdőszobákban smink-/borotválkozótükör és hajszárító található. A vezeték nélküli internetkapcsolat használata ingyenes. A vendégszobákban nem csak íróasztal, hanem közvetlen telefonvonal is rendelkezésre áll, ezen felül ingyenes helyi telefonhívás is (amelyre korlátozások vonatkozhatnak). A televíziókhoz műholdas csatornákból álló kínálat biztosított. A vendégek számára külön kérésre plusz törülköző/ágynemű és telefonos ébresztés áll rendelkezésre. t. j.
 
A szálloda kevesebb mint 1 perces sétára fekszik a Nevsky Prospekt sugárúttól, ami a Champs-Élysées Oroszországban.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Szentpétervár, a Fehér Éjszakák városa
Ezt a nevet onnan kapta, hogy míg nyáron sohasem sötétedik be igazán, addig télen körülbelül csak öt órán át tart a nappali világosság (11: 00-16: 00h között). Szentpétervár Oroszország legszebb, leghangulatosabb és egyben a “ leg-európaibb” városa. Észak Velencéjeként is emlegetik, mivel területének 10%-át víz borítja. A folyókon és csatornákon több száz meseszép híd ível át. A városban található a világ egyik legnagyobb belső terével rendelkező templom, az Izsák-székesegyház. Szentpétervár számtalan látnivalója közül kiemelkedő még az Ermitázs, amelynek egyik épülete a volt Téli Palota, és amely nemcsak méretét, hanem gyűjteményét tekintve is a világ egyik legnagyobb múzeuma; valamint az elhíresült Auróra-cirkáló.
Szentpétervár környékén helyezkednek el a legszebb nyári cári rezidenciák, mint pl. a Puskin (Carszkoje Szelo) és Pavlovszk, valamint a városalapító I. Péter cár rezidenciája, a Petrodvorec (Peterhof).
Téli Palota
A Téli Palota Szentpétervárott található a Néva folyó partján. 1754 és 1762 között építette Bartolomeo Francesco Rastrelli (1700– 1771) olasz építész. A Téli Palota görögkereszt alakú udvar köré szervezett, kétemeletes épület. Homlokzata tagolt, ún. nagyoszloprend az emeleteket átfogó párkányokkal. Rastelli a homlokzat színezésben és a formálásban enteriőr jellegű barokk stílust valósított meg.
Ermitázs
Az Ermitázs Oroszország legnagyobb és leghíresebb múzeuma, Szentpéterváron a Néva partján található. Nevét a Nagy Katalin cárnő által építtetett ún. Remete-lakról kapta, ami franciául Hermitage. Itt tartotta első gyűjteményét az uralkodó. Az Ermitázs története megegyezik a Téli Palota történetével.
A városban található mintegy 250 múzeum közül az Ermitázs maga mintegy 2-3 millió látogatót fogad évente Oroszországból és a világ minden tájáról. A világ talán legjelentősebb múzeuma a londoni Tate Galériával és a párizsi Louvre-ral együtt. A múzeum 1917 óta ad otthont a legnagyobb európai festők műveinek.
Petrodvoreci Palota
Kastély és park, az orosz művészetek (orosz Versailles) kincse – az egyik legismertebb cári kastély a tenger partján. A park ódon épületek és gyönyörűséges szökőkutak kavalkádja. A világ egyik legnagyobb szökőkútrendszere 140 szökőkútból áll, s 24 km távolságból kapja a naponta 100. 000 köbméternyi vizet.
Juszupov Palota
A Moika folyó partján áll a hosszú sárga épület, mely egykor a gazdag és köztiszteletben álló Juszupov család rezidenciája volt, és az orosz történelem egyik legdrámaibb epizódjának helyszínéül szolgált: itt ölték meg Grigorij Raszputyint.
Mariinszkij Opera és Balett Nagyszínház
A Mariinszkij Színház Szentpétervár történelmi operaháza és balett színháza. 1860-ban nyitotta meg kapuit és a XIX. század végére Oroszország legnevesebb zenés színházává vált, ahol olyan szerzők mesterműveit mutatták be, mint Csajkovszkij és Muszorgszkij. A Mariinszkij Színház ad otthont a Mariinszkij Belettnek és Operának is.
Izsák székesegyház
Az Izsák tér központi részét a térnek nevet adó Izsák székesegyház hatalmas tömbje uralja (1818– 1858). Építését I. Sándor cár rendelte el és az akkor szinte ismeretlen francia építészre, Auguste Montferrand-ra bízta (1786– 1858). A 100 m-nél magasabb, méreteiben, arányaiban és művészi megformálásában egyaránt csodálatraméltó bazilika elkészülése után a város főtemploma lett. t. j.
 
Orosz Múzeum
A világ legnagyobb orosz művészeti gyűjteménye a Nyevszkij proszpekt sugárút közelében található Mihály-palotában kapott helyet.
Péter-Pál Erőd
A város egyik első épület a Péter-Pál erőd volt, ami érthető is, hiszen az építkezések háborús időben kezdődtek. Szimbolikus jelentősége abban áll, hogy Pétert a balti-tengeri kijáratért indított háborús győzelmére emlékeztette, melyet a svédek fölött aratott, 1700-ban.
A Vérző Megváltó temploma
A lenyűgöző szépségű templom, amelyet más néven Krisztus feltámadása templomnak is hívnak, a Jekatyerinszkij-csatorna közelében található. t. j.
A templomot azon a helyen emelték, ahol 1881-ben II. Sándor cár ellen orosz anarchisták végzetes merényletet követtek el.
Szentpétervár, a vizek városa
A városkép lényeges részei a történelmi városközpontot átszövő kisebb folyóágak és csatornák. I. Péter idejében a Néva-delta egyik rövid folyóága, a Mojka képezte a település déli határát; az 1760-as évektől már az ennél jóval délebbre kialakított Fontanka-csatorna, mely forgalmas víziútként is szolgált; 1805-ben pedig még délebbre tolták a határt, ezért létesítették az Obvodnij- (Megkerülő-) csatornát.
Auróra cirkáló
Az Auróra cirkáló (oroszul = hajnal) a cári orosz haditengerészet Pallada-osztályú páncélos cirkálója. Részt vett az 1917-es októberi orosz forradalomban, amelynek egyik jelképévé vált. 1957-től múzeumhajóként Szentpéterváron, a Néván horgonyoz. Nevét a krími háború során Petropavlovszk védelmében elhíresült Aurora fregattról kapta.
 



Jelenlegi ára: 59 900 Ft

Az aukció vége: 2013-01-19 22:44
. SZENTPÉTERVÁR OROSZORSZÁG HOTEL 5NAP/2FŐ - Jelenlegi ára: 59 900 Ft

0 comments:

Post a Comment